شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

سلامممممممم ........ ميشه خواهش كنم تو موضوع زير بهم كمك كنيد http://ammar19.parsiblog.com/MLink/?4797859
رزگل
سلام آقاي دكتر مهربان پيامرسان:) شبتون بخير
تصلب چندگانه بافت مغز يا ام اس بيماري است كه سلولهاي عصبي، غلافي به نام غلاف ميلين خود را از دست مي‌دهند، اين بيماري، يك اختلال غيرواگيرو اتوايميون سيستم اعصاب مركزي است كه مي‌تواندبايك سري علائم عصبي كه به طورناگهاني يابه آرامي آشكارمي‌شوند،خود را نشان دهد. هنوز علت ودرمان قطعي بيماري ناشناخته است.به علت اثراتش روي سيستم عصبي،مي‌تواندمنجر به اختلال حركتي طولاني مدت ودرمواردحادناتواني (حركتي) شود
سلام نشريه حضور خوب و رزگل عزيز ممنونم
دكتر جون بزرگوارين
از اطلاع رساني خوبتان ممنونم
عوامل شيوع اين نوع بيماري چيست؟ لطفا؟
سلام و شب بخيرکوچه ي بني هاشم، .: صداي ديدار :.، مهدي غفوري-3، * ترنم بهاري *، جالبترين و عاشقانه، يك بسيجي عزيز
علت دقيق بروز اين بيماري هنوز مشخص نيست. 4 فرضيه علمي اصلي درباره علت اين بيماري وجود دارد؛ 1- شرايط جوي در سراسر جهان: براساس اين فرضيه به نظر مي‌رسد که ابتلا به ام اس در ميان ساکنان نواحي اطراف مدار چهلم نيم کره‌هاي شمالي و جنوبي کره زمين شايعتر است.
راستي دكتر جان به بزرگي خودتون ببخشيد سلام يادمون رفت، شما يادمون آوردي حالا هم مي گوييم و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته...
چشم جالبترين و عاشقانه عزيزكمي به من فرصت بدهيد تا اين مطلب را تمام كنم بعدا خدمتتان خواهم بود
رها 20
فكر ميكنم بي حس شدن سر انگشتان دست وبي حسي كامل دست وپا تار شدن ديد ودر نهايت از دست دادن كنترل تمام اندام هاي بدن ودر نهايت فقط مغز ميتواند فكر كند ولي هيچ دستوري به بدن نميدهد يه جورايي در نهايت فرد فلج ميشود البته در بعضي موارد ميتوان مداوا نمود
حاج مهدي شرمنده ام نكنيد
سلام مريم*، دختري به سوي آسمان عزيز
فردي که در يکي از اين مناطق متولد شده و پيش از رسيدن به سن نوجواني به منطقه ديگر منتقل مي‌شود، تا حدودي در معرض ابتلا به اين بيماري قرار مي‌گيرند. 2- ژنتيک: ابتلاي والدين يا يکي از نزديکان به اين بيماري خطر ابتلا به ام.اس را در فرد افزايش مي‌دهد.
3- عامل ايمني: به طور کلي اين امر پذيرفته شده است که بيماري ام‌اس نوعي اختلال در سيستم ايمني خودکار است. 4- عامل ويروسي: اين احتمال وجود دارد که يک عامل ويروسي در بروز ام اس نقش داشته باشد. برخي عصب‌شناسان معتقدند که ام اس به دليل تولد يک فرد با نقص ژنتيکي بروز مي‌کند، چرا که نمي‌تواند با يک عامل محيط زيستي سازگاري داشته باشد.
دکتر " کتايون عليخاني " متخصص مغز و اعصاب و دبير علمي دومين کنگره بين المللي ام. اس در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ايسنا، ضمن اشاره به اين مطلب گفت : در انجمن ام.اس ايران تاکنون 7 هزار بيمار ثبت نام شده اند و پيش بيني مي شود که آمار واقعي مبتلايان به اين بيماري به 20 تا 30 هزار نفر برسد
سنجش عزيز سلام
وي در خصوص مشخصات بيماري ام.اس گفت : اين بيماري نوعي اختلال سيستم اعصاب مرکزي است که عمدتا افراد جوان خصوصا خانمها را با ميانگين سني 20 تا 40 سال درگير مي سازد. دکتر عليخاني در ادامه با اشاره به ام.اس به عنوان يکي از مهمترين دلايل ناتواني افراد ياد آور شد : اين بيماري گاهي بسيارخوش خيم است، ولي گاهي نيز درجاتي از ناتواني را براي فرد مبتلا رقم مي زند.
علائم ام اس زماني آشكار مي‌شوند كه سلولهاي عصبي مغز و نخاع نتوانند بطور درستي با ساير قسمتهاي بدن ارتباط برقرار كنند. ام اس طيف وسيعي از علائم را ايجاد مي‌كند و مي‌تواند بينايي، تعادل، قدرت، احساس، هماهنگي و اعمال بدن را تحت تأثير قرار دهد. اين علائم ممكن است اشكالات بينايي، اختلالات احساسي، اختلالات گفتاري، لرزش، فلج يا كرخت شدن نواحي مختلف بدن، اختلال ادراري و ضعف عضلاني باشد.
هنوز براي اين بيماري هيچ راه مشخصي براي پيشگيري شناخته نشده است. در مورد تشخيص بيماري نيز لازم به ذکر است که در حال حاضر هيچ آزمايش خاصي به اين منظور وجود ندارد و معمولا از طريق مراجعه به سابقه پزشکي و آزمايشات فيزيکي فرد مورد آزمايش قرار مي‌گيرد
شب بخير 192123-عشق، *غزل صداقت* عزيز
تصاوير Mri معمولا مي‌تواند آسيب ميلين در بافت مغز را نشان دهد، اما در برخي افراد مبتلا به اين بيماري اين تصاوير کاملا طبيعي هستند و هيچ مشکل يا نارسايي را نشان نمي‌دهند. يکي ديگر از روشهاي تشخيص بيماري آزمايش مايع مغزي نخاعي است.
بيماري ام اس مسري نيست و خطري براي اطرافيان بيمار ندارد، اما مي‌تواند به طور ژنتيکي اعضاي يک خانواده را تهديد کند. عملکرد اصلي براي درمان بيماري وجود دارد. اولين مرحله توقف و يا کاهش حملات سيستم ايمني به ميلين رشته‌هاي اعصاب است. مرحله دوم بهبود علائم بيماري و کمک به فرد براي بازگشتن به شرايط طبيعي تا حد امکان است.
ساير معالجات شامل مصرف داروهاي ضدافسردگي براي بهبود حالت افسردگي و کاهش خطر خودکشي، مصرف دارو براي کنترل مثانه، مصرف دارو براي رفع گرفتگي‌هاي عضلاني و مصرف دارو براي بهبود دردهاي عصبي است.
از آنجا که اين بيماري مادام العمر است، کنترل دايمي و معالجه هميشگي بيماري ضروري است. پيشرفت بيماري در اثر مصرف دارو تا حدودي کندتر مي‌شود. همچنين معالجه علايم بيماري مي‌تواند حالت فلج را کاهش دهد
انواع ام اس شايد بتوان گفت دو بيمار ام اس را نمي‌توان يافت که چگونگي شروع و ادامه بيماريشان شبيه هم باشد ولي در کل بيماري ام اس را مي‌توان به چهار دسته‌ اصلي تقسيم کرد: 1. ام اس خوش‌خيم ( Benign MS ) که در اين نوع فقط تعداد کمي حمله رخ مي‌دهد که اين حملات نيز معمولا با بهبودي کامل همراه است. اين نوع ام‌اس در طي زمان بدتر نمي‌شود و معمولا موجب هيچ ناتواني ماندگاري نخواهد شد.
2. نوع عود کننده و فروکش يابنده ( Relapsihg Remitting MS ) که اکثر مبتلايان بيماريشان را با همين نوع آغاز مي‌کنند و به اين صورت است که در آنها هر حمله بيماري، يک دوره آرام در پي دارد که بيماران در اين مدت مشکلي ندارند، حمله‌ها نيز معمولا غير قابل پيش‌بيني‌اند.
3. نوع پيشرونده ثانويه ( Secondary Progressive MS ) ، اين دسته مي‌توان ادامه نوع قبلي دانست يعني پس از چندين سال حمله‌ و آرامش بيمار به حدي مي‌رسد که بدون وجود دوره‌هاي واضحي از حمله با گذشت زمان ضعيف‌تر مي‌شود.
4. نوع پيشرونده اوليه ( Primary Progressive ) در اين نوع بيماري هرگز حالت‌هاي عود يا فروکش را ندارند و از همان حالت ممکن است هر زماني متوقف شود يا همچنان بدتر شود.
علائم و مشکلات شايع در ام اس تظاهرات و سير بيماري ام اس از شخصي به شخص ديگر متفاوت است. چشم‌ها نيز معمولا اولين و شايع‌ترين عضو درگير هستند، قدرت بينايي نيز معمولا در اشخاصي که درگيري چشمي داشته‌اند تا حدي کاهش مي‌يابد.
اندام‌هاي دست و پا نيز ممکن است دچار مشکلات حسي و حرکتي شوند مثل احساس کرختي، به خواب رفتگي يا سوزن سوزن شدن، اشکال در راه رفتن و حرکات اداري ديگر را مي‌توان نام برد. گوش‌ها گاهي دچار مشکلاتي نظير وزوز يا کاهش شنوايي مي‌شوند.
احساس نياز مکرر به دفع ادرار، بند آمدن و احتباس ادرار، بي‌اختياري در دفع ادرار و بالاخره کاهش ميل و توانايي جنسي از مشکلاتي هستند که در دستگاه ادراري - تناسلي بيماران به وجود مي‌آيند. از دست دادن تعادل هنگام راه رفتن خصوصا در تاريکي ممکن است به خاطر درگيري مخچه باشد
به جزء اين موارد مي‌توان به مشکلاتي نظير تمرکز حواس و گاهي بي‌حواسي، اضطراب، افسردگي، احساس درد در ماهيچه‌ها، اشکال در سخن گفتن، اشکال در اجابت مزاج اشاره کرد.
تاکنون هيچ رابطه مشخص بين مواد غذايي و ام اس پيدا نشده است، حالا که مي‌دانيم بوسيله رژيم غذايي نمي‌توان ام اس را درمان کرد ولي با يک برنامه‌ريزي خوب غذايي مي‌توانيم از يکسري عوارض بيماري جلوگيري کنيم. به عنوان مثال استفاده کافي از ميوه‌ها و سبزيجات علاوه بر تامين درصد بالايي از ويتامين‌هاي ضروري مي‌تواند به بهتر کار کردن دستگاه گوارش و جلوگيري از يبوست کمک بسزايي کند.
فكر كنم ايجاد حسّ اعتماد به نفس و اميد در اين بيماران بسيار مفيد باشد،
روش‌هاي درماني:مصرف داروهاي مخصوص ام اس بطور روتين ،کاردرماني، فيزيوتراپي، گفتاردرماني و ماساژ . اما روش‌هايي ديگري هم هست که بيماران نتايج خوبي از آن گرفته‌اند، مثل مديتيشن ، يوگا، هوميوپاتي، انرژي درماني و ....
حاج آقا مهدي كاملا درسته
محورهاي درمان : پيشگيري اوليه : هنوزموفق نشده اند که ژن ها را طوري تغيير دهند که مانع از بروز M S شوند. يا اينکه بتواند فرد مستعد به MS را از بدو تولد شناسايي کنند و با دستکاري ژن ها ، مانع از بروز بيماري شوند
به نظر بنده بيماراني كه از ناراحتي اعصاب رنج مي برند و به پزشك مراجعه مي كنند، لازم است يك جلسه جداگانه براي خانواده آنها مثلا همسر يا پدر و مادر آنها برگزار شود و در آن جلسه آنها را در اين امر راهنمايي كنند كه مثلا نبايد بيمار را بر اثر مصرف دارو انساني رواني يا عصبي و يا غيره معرفي كرد كه اين خود در روحيه آن شخص تأثير برعكس دارد
سلام و ممنون .... ياد طلا و مس افتادم عجب فيلمي بود ها!
سير باليني : بيماري اکثراً حمله اي و دوره اي است . در دوره هايي عود مي کند با ضعف پاها ، عدم تعادل ، سرگيجه ، استفراغ ، دوبيني، گزگز دستهاوصورت همه علائم بيماري مربوط به عود نيست حمله ياعود،بروز يکسري مشکلات دربيمار است که براي پزشک قابل شناسايي باشدوحداقل 24 hيا 48 h ادامه پيداکنداگر علائم تنهاچنددقيقه باشدوبعدرفع شود،عود نيست وممکن است بطورطبيعي درهربيماري رخ دهددرموردعوددو روش درماني مرسوم است
نظر شما چيه دكتر؟
حاج آقا مهدي فرمايش شما كاملا درسته
سلام لبو.آي آر عزيز
يک دوره درماني با کورتن (متيل پردنيزولون)، تزريقي ، 5-3 روز . کورتن فقط در مرحله حاد مصرف مي شود. روي پيشرفت و جلوگيري از عود تأثير ندارد ولي باعث مي شود حمله حاد بيمار زودتر بهبود يابد و التهاب را رفع مي کند. در عودهاي خيلي شديد و علائم زياد و عدم پاسخ به کورتن ، درمان تعويض و جايگزيني پلاسماي خون است . نکته مهم اين است که هنوز به هيچ وجه مصرف کورتن در درازمدت توصيه نمي شود
جلوگيري از پيشرفت : اينترفرون ها از پيشرفت MS جلوگيري مي کنند . اينترفرون ها بطور طبيعي در بدن وجود دارند و مي توانند مفيد يا مضر باشند . در دوران MS ، در سراسر دنيا ، سه نوع اينترفرون (INF ) موجود است : اينترفرون B يا بتا اينترفرون که شامل داروهاي 1-آونکس 2-ربيف3-بتافرون يا بتاسرون مي شوند. در MS ، اينترفرون INF اهميت دارد و کنترل تخريب و فعاليت سلول هاي تخريبي را بعهده دارد.
آونکس بصورت زير جلدي يا زيرپوستي ، يک روز در ميان ، 15 بار در ماه و آونکس عضلاني ، هفته اي يک عدد. Rebif زير جلدي ، 12 تا در ماه ، يک روز در ميان. بتاسرون نيز زير جلدي و تزريق آن هفته اي سه روز مي باشد
(گفتني است اين داروها بعد از تزريق حالت کسالت و سرما خوردگي مانند ايجاد ميکنند که براي رفع آن دو ساعت قبل از تزريق و بفاصله چهار ساعت به چهار ساعت يک قرص استامينوفن يا آسپرين کدئين براي مدت يک روز بايد خورد ضمن اينکه سعي کنيد بعد از ظهر تزريق را انجام دهيد و پس از آن به استراحت بپردازيد)
درمان هاي علامتي : خستگي مشکل شايعي در اين بيماران است ، تقريباً همه بيماران آن را تجربه مي کنند . آماندتادين جهت درمان آن توصيه شده است .امولين ، مدافيلين و (درايران نيست ) باعث کاهش خستگي مي شوند. آنچه مهم است اينست که بيمار بداند چه چيزي او را خسته مي کند يا بيشتر خسته مي کند .
نکته مهم اين است که 10 دقيقه کار کند و 5 دقيقه استراحت کند . به هيچ وجه خودش را خسته نکند چه از لحاظ جسمي و چه از لحاظ روحي . راه سوم روش هاي توانبخشي و ورزش ها براي جلوگيري از خستگي است . راه چهارم اينکه بنحوي برنامه ريزي کند که انرژي زيادي براي انجام کار صرف نکند .
. نکته مهم اين است که 10 دقيقه کار کند و 5 دقيقه استراحت کند . به هيچ وجه خودش را خسته نکند چه از لحاظ جسمي و چه از لحاظ روحي . راه سوم روش هاي توانبخشي و ورزش ها براي جلوگيري از خستگي است . راه چهارم اينکه بنحوي برنامه ريزي کند که انرژي زيادي براي انجام کار صرف نکند .
افسردگي ، در اين بيماران بسيار شايع است . استرس و هيجانات روحي در پيدايش علائم نقش دارد. هر چند که علت بروزشان نيست . بيمار هميشه بايد آرام باشد ، گروه درماني بسيار مفيد است . تا جائي که ممکن است دلشوره ها را کاهش دهد .
شب بخير ميثم جان
اختلال حافظه : با مرور زمان و پيشرفت بيماري ، آتروفي قحر رخ مي دهد . INF و کوپکسان علاوه بر جلوگيري از پيشرفت ، مانع آتروفي قحر شده و آن را به تأخير مي اندازد . بيماران ، تمرکز و توجه کافي ندارند. بخشي از اين مسئله مربوط به آتروفي قحر است . براي تقويت حافظه روش هاي زيادي وجود دارد،اولين کار،کاهش اضطراب است واينکه توجه وتمرکز خود را به آنچه مي خواهيم معطوف کنيم .
مشکلات ادراري و جنسي : در بيماري MS شايع است . تکرر ادرار شايع ترين مشکل ادراري است . روش هاي زيادي در درمان وجود دارد. اکسي بوتينين در موارد خاص بکار مي رود و موثر است.جهت رفع مشکلات جنسي،روش هاي دارويي،روانشناسي و وسايل(device)استفاده مي شود.
لرزش : همه بيماران MS ، لرزش را تجربه کرده اند. اکثراً لرزش ها خوب به دارو پاسخ مي دهند. در لرزش مخچه اي که عمدتاً همراه عدم تعادل است ، هنوز درمان قطعي ودرستي براي آن يافت نشده است .
ميشه درباره گروه درماني يه مقدار توضيح بدين لطفا؟
مشکلات چشمي : دوبيني ،تاري ديد، که درمان خاص خودش را دارد. اسپاستيسيتي يا سفتي پا : مهمترين روش درمان ريال استفاده از روش هاي کششي و ورزش هاي توانبخشي است . داروها نيز در درمان بکار مي روند . اسپاستيسيتي و سفتي پاها مي تواند باعث خستگي بيش از حد شود . ورزش ، توانبخشي و تغذيه نيز از روش هاي درمان است .
سرباز133 خوب سلام
تغذيه : آيا تغذيه در درمان MS ، جايي دارد ؟ هيچ رژيم غذايي مشخص و ثابت شده اي وجود ندارد . توصيه اکيد اينست که قطع هيچ ماده غذايي منطقي نيست ، اما ببمار بايد تعادل رژيم غذايي (balance diet ) داشته باشد تا بتواند انرژي خود را تأمين کند و افزايش وزن نامعمول پيدا نکند (چاق نشود) و کالري بميزان کافي دريافت کند.
مصرف روغن هاي مايع غيراشباع مانند روغن آفتابگردان ، مايع و زيتون براي بيمار مفيد است ولي قطعي نيست . رژيم غذايي حاوي ميوه جات ، سبزيجات تازه ، ويتامين ها ، مايعات مناسب 3-4 ليتر در روز ، بعلت داشتن مواد آنتي اکسيدان توصيه مي شود. استفاده از درمان هاي جايگزين توصيه نمي شود.
مسائلي که بيمار MS بايد بداند : 1. فعاليت شديد که باعث افزايش درجه حرارت بدن شود ، نبايد انجام دهيد . گرما ، هدايت عصب را مختل مي کند . لازم است بيمار همواره خودش را خنک نگه دارد . 2. حمام آب داغ نگيريد. 3. استرس و فشار روحي و جسمي نداشته باشيد.
4. وزن متعادل داشته باشيد . 5. پياده روي و نرمش و ورزش و شنا در آب ملايم داشته باشيد. اما ورزشي که دما را زياد بالا ببرد و يا سونا ممنوع است . ورزش هاي هوازي انجام دهيد. 6. خواب خوبي داشته باشيد . 7. منتظر عود حمله و عوارض بيماري نباشيد
8. MS يک بيماري تنها نيست . مکانيسم بيماري و اثرات آن در هر فرد متفاوت است . هر کس بيماريش مختص خودش است . يکسري معيارها براي پيشگويي است ولي قطعي نيست . 9. آرامش داشته باشيد. 10. به پزشک خود اعتماد کنيد.
11. سوالاتي که داريد از پزشک خود بپرسيد. 12. هميشه اميدوار باشيد ، شايد روزي به تنهايي بتوانيد MS را از پاي در آوريد
سئوالهايي که اغلب در مورد ام.اس پرسيده ميشود سئوالهاي پرسيده شده در زير توسط آقاي دکتر سرايي پس از مدتها تماس با بيماران در مرکز تحقيقات ژنتيک ايران تهيه شده است در واقع ايشان فرمودند بيشتر سئوالهاي بيماران در ارتباط با موارد مطرح شده در زير بوده است0 با تشکر از زحمات تمامي افرادي که براي شناختن و شناساندن اين بيماري متحمل تلاش و زحمت فراوان ميشوند.
· آيا فاميل من هم به ام اس مبتلا خواهد شد؟ درباره اين مطلب نگران نباشيد چون ام اس واگيردار و مسري نيست.
اين بيماري چند سال طول ميکشد؟ فعلا درمان کاملي براي ام اس وجود ندارد و از درمانهاي موجود فقط براي تخفيف عوارض جانبي ويا بعنوان مسکن استفاده مي شود ولي يادآوري ميشود ام اس انواع گوناگوني دارد و اگر نتوانيم آنرا بطور کامل از بدنمان بيرون کنيم لااقل مي توانيم با شناخت بهتر آن و انتخاب شيوه برخورد مناسب. زندگي آرامي داشته باشيم.
در ذيل اين مورد 12 يه خاطره بگم؟
چگونه ميتوانيم با ام اس کنار بيائيم ؟ سئوال بسيار مهمي است ولي جواب مشخس و يکساني ندارد چرا که مشکلات ما هم يکسان و يکي دو تا نيست. در آينده نزديک اطلاعاتي در اين باره به شما خواهم داد. ولي فعلا بياد داشته باشيد هر اقدامي که کمک کند دلواپسي هايمان کمتر شود و در زندگي آرامش بيشتري داشته باشيم، مفيد است.
در مورد درمان ام اس؟ در اين زمينه پزشک شما صاحب نظر است. همچنين هر روز خبرهائي از تحقيقات جديد ، شيوه هاي درماني و داروهاي تازه مي آيد
آيا صلاح هست که ازدواج کنم؟ ازدواج مانند يک تيغه دولبه است که از يکسو مي تواند به نفع شما و از سوي ديگر به ضررتان باشد. اگر واقعا مطمئن هستيد که طرف مقابل شما از وضعيت بيماريتان با خبر است و باز هم حاضر به زندگي مشترک است. اگر مي دانيد در رسيدن به تفاهم مشکلي نداريدو سرانجام اگر ميدانيد خانواده اومشکل شماراپذيرفته اندشايد ازدواج انتخاب مناسبي باشدبهرحال بهتراست دراين زمينه خيلي محتاط باشيد
حاج آقا مهدي لطفا بفرمائيد
آيا بيمار ما در بستر استراحت کند خوب است يا بايستي او را وادار به راه رفتن کرد؟ تحرک داشتن بهترين کمک ما براي حفظ روحيه و پيشگيري از عوارض ناخوشايندي نظير يبوست ، ضعف يا کوتاه عضله است. مسلما بهترين مشاور شما در اين زمينه يک فيزيوتراپيست است (و بهمين منظور مفاد بروشور شماره پنج انجمن را بزودي در اينجا خواهم آورد ). يکي دو يادآوري هم هست که شايد خالي از فايده نباشد:
گفتيم شناياحرکت درآب برايمان بسيار مفيداست بهتراست اگر به استخرميرويدکسي همراه و مراقبتان باشدهمچنين هرگز ازاستخرآب گرم ياحمام سونااستفاده نکنيدزيراگرما دشمن شماره يک شماست
آيا ميتوانم حامله شوم؟ ام اس منع مطلقي براي بارداري نيست. پس اين تصميمي است که شما و شوهرتان توام بايد بگيريد و اگر صلاح ميدانيد با ديگران هم مشورت کنيد ولي بايد تصميم نهايي را خودتان بگيريد.
حاج آقامهدي غفوري ما همچنان منتظر گفتن خاطره شما در مورد قسمت دوازدهم اين فيد هستيم ممنونم
يكي از بيماراني كه پزشك، داروهاي اعصاب را برايش تجويز كرده بود. بعد از چند ماه كه پزشك داروها را خيلي كم كرده بود با نشاط به دكتر رفته بود و گفته بود كه اگر مي شود داروها را قطع كند ولي دكتر موافقت نكرده بود، ماه بعد هم مثل ماه قبل. او با خود فكر كرد شايد دكتر عمدا مي خواهد تصميم از طرف خود آن بيمار باشد تا اعتماد به نفسش را بسنجد و آن بيمار عزم خود را جزم كرد و توانست بيماريش را از پاي در آورد
بر اساس مطالعات انجام شده توسط متخصصان خارجي ، استفاده روزانه مبتلايان به ام . اس از گياه شاهدانه موجب كاهش لرزش هاي ناشي از اين بيماري مي شود و اثرات درماني نسبتا مفيدي دارد .
راستي فكر كنم استوخودوس هم خيلي مفيد باشه، درسته؟
گروه درماني كنارديگردرمانهاجزبهترين وموثرترين درمانهادر تمام بيماريهاست البته خوداين روش جزروشهاي رشته روانپزشك ميباشددركشورهاي پيشرفته كه پزشك خانواده جايگاه حقيقي خودراداردوي بيمارمزمن خودرا به انجمنهاي مخصوص مشاوره گروهي هدايت ميكندوگاهانيزخودنيزبا بيمار خود در آن شركت ميكند بيماران مشابه دراين انجمنهابابيان مشكلات وخاطرات خود علاوه بردرمان خوب صاحب يك اعتماد به نفسي خاص درطول درمان ميگردند
دكتر رحمت، مثل هميشه جامع و مفيد بود، اصلا حواسم نبود،‏ يه دفعه ساعت رو نگاه كردم ديدم ساعت يكه. متشكّرم من رفتم بخوابم
حاجي جان بله تا حدودي موثر است راستشو بخواهيد اين بيماري يك بيماري پيشرونده است بعبارت ساده تر تمام مواردي كه در درمان ام اس گفته شد مجموعا در درمان بيماري موثر است به تجربه ديدم كه كسي كه خود را ميبازد بسيار زودتر دچار علايم شديدتر ميشود حال اينكه افرادي هستند كه با اعتماد به نفس كمترين عوارض بيماري را دارند
حاجي جان من هم ممنونم كه با اينكه من اطاله كلام كردم ولي مرا تحمل فرموديد من هم بايد بروم بخوام فردا كشيك هستم خدواند همه ما را عاقبت بخير كند ضمنا حاج مهدي دعايي نيز در نمازهايتان براي من حقير بكنيد كه خدواند مرا نيز عفوو مورد عنايت درگاه خود كند ممنونم
بله اعتماد به خداي مهربان، و تقويت ايمان و اراده و اميد عواملي است كه انسان را پايدار نگه مي دارند...و البته در رأس همه اينها كمك گرفتن از اولياء الهي عليهم السلام قرار دارد.
متشكرم از تمام دوستان خوبم مخصوصا حاج مهدي غفوري خوب و عزيز شب بخير
شب به خير
سلام دنياي نفيس عزيز
سلام و عصر بخير به تمام دوستان خوب پيامرسان خسته نباشيد
سلام و عصر بخير کافه ترانزيت، آقاشير عزيز
سلام دفترهاي سبز، سكوت خيس عزيز
سلام حسان عزيز
سلام دفترهاي سبز عزيز لطف شما هميشه شامل من بوده وهست ممنونم
سلام و عصر بخيرمکاشفه مسيح عزيز
ممنونم مکاشفه مسيح خوب
عصر بخير يک نفس عميق عزيز
سلام نيلوفر خانم
سلام حاج آقا محمد فياضي خسته نباشيد
سلام عالي بود
سلام ممنونم پرواز دل عزيز
سلام ********:shahe shaki، گمشده13عزيز
سلام عكس هاي باغبادران،ايمان عزيز خسته نباشيد
ايمان
سلام جناب دكتر عزيز شب بر شما خوش....خسته نباشيد
سلام. خاله عزيز من يازده ساله كه با اين بيماري دست و پنجه نرم مي كنه ...
ممنونم ايمان جان
سلام هـاجـر زمـانـي عزيز خداوند شفايشان بدهد
سلام خدادادي عزيز
ممنون از دعاي خير شما دوستان عزيز
هاجر خانم متاسفانه ام اس بيماري ناشناخته اي است حتي براي پزشكان نيز بيماري جالبي نيست البته اكثر بيماريهاي روماتولوژي مثل لوپوس ،بهجت و آرتريت روماتوئيد و...نيز اينگونه هستند
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله مرداد ماه
vertical_align_top