با فعال سازي تلفن همراه، مي توانيد بدون اتصال به اينترنت و از طريق پيامک اقدام به ارسال پيام عمومي و نظر در پارسي يار نماييد.
براي ارسال پيام به پارسي يار، کافيست + در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
براي ارسال نظر برای آخرين پيامي که با پيامک به پارسي يار فرستاه ايد، کافيست ++ در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
در ازاي ارسال هر پيامک براي پارسي يار مبلغ 130 ريال از اعتبار کاربري شما کسر خواهد شد.
براي بارگذاري فايلهاي رسانه اي اينجا را کليک کنيد.
در بخش آدرس رسانه، کليه آدرسهاي تصويري، آدرسهاي صوتي با فرمت mp3، wav، wma، mid و آدرسهاي فيلم با فرمت mp4، wmv، 3gp، 3gpp، avi، mov، flv و آدرسهاي فلش با پسوند swf پشتيباني مي شود.
همچنين کليپهاي مربوط به سايت آپارات، با لينک مستقيم آن کليپ پشتيباني مي شود.
توجه : برچسب هاي زير در متن ارسالي شما قابل استفاده است. در حين ارسال پيام براي
هر کاربر، داده مربوط به آن کاربر جايگزين اين بر چسب ها مي شود.
*pb:BlogNic* : عنوان کاربر در پارسي يار
*pb:BlogAuthor* : نام و نام خانوادگي مدير وبلاگ
*pb:BlogTitle* : عنوان وبلاگ
*pb:BlogUrl* : آدرس کامل وبلاگ
گزينه ها:
هر گزينه بايد در يک سطر مستقل قرار گيرد. گزينه ها با کليد Enter جدا شوند.
براي هر پيام حداقل دو و حداکثر ده گزينه قابل تعيين است.
+[تلگرام]کنترل شهر عفرين و بيش از 80% از روستاهاي آن به دست ارتش ترکيه افتاده است./ برخلاف ادعاها، نيروهاي پ.ک.ک بدون کوچکترين مقاومتي از عفرين فرار کردهاند./ تکرار سناريوي کرکوک!
YolPress.ir
@yolpress
+[تلگرام]ترکان آزربايجان در دهه اول قرن بيست و يک، از وضعيت دوگانه اي برخوردارند؛ همانند شرايطي که در اواخر قرن نوزده داشتند: در آن زمان، آنان از يک سو تراژدي جداسازي سرزمين خود را شاهد بودند، از سوي ديگر در تمامي لايه هاي زندگي فردي و اجتماعي، ناظر نوسازي و نوزايي ملي بودند. امروزه هم ترکان آزربايجان، از طرفي در شرايط فاجعه بار اختناق، تحريف و جعل زبان، هويت، فرهنگ و سياست ترکي به سر مي برند و از طرف ديگر، ملي گرايي ترکيت را در پيوند با مقتضيات زمانه، انديشه ها و کنش هاي مدني و حقوقي معاصر، تجربه مي کنند.
وضعيت حاليه ترکان آزربايجان در اين دوگانگي جدال زندگي/مرگ از نظر موقعيت ائتنيکي- زباني- فرهنگي و شرايط سياسي و اجتماعي، همانند شرايط ترکان اويغور در ترکستان شرقي است؛ ترکان اويغور نيز با تمامي فشارها و کشتارهايي که تحمل مي کنند، هويت زباني، تاريخي و فرهنگي خود را نگه داشته اند. ترکان آزربايجان و ترکان اويغور، هر دو از ملت هاي باستاني ترک هستند که با دارا بودن سابقه ديرينه تاريخي در فراز و نشيب تمدني و فرهنگي، مجموعه اي از امپراتوري ها را به وجود آورده و داراي فرهنگ و زبان کهني هستند، اما امروز از آسيميلاسيون همه جانبه اي رنج مي برند.
رضا زاده شفق که در دوره پرتلاطم و سرنوشت ساز اوايل قرن بيستم، از پويايي زبان ترکي و تجدد ادبي آذربايجان در ممالک محروسه ايران آگاه بود، درباره تأثيرات ادبيات ترکي آذربايجان و در راستاي مقابله با آن در اجرايي کردن سياست همسان سازي مرکزمحور مي نويسد «طريقه حراست آذربايجان بايد هم جسماني باشد و هم روحاني... بايد معارف، فکر و روح و زبان ايراني در تمام زواياي اين خاک زنده بماند... و اگر در اداي اين تکليف مهم يعني تزکيه و تعليم نفوس، غفلت رود پيش راه ترکي گري را به هيچ وجه نمي توان گرفت و ادبيات جديد و اشعار و رمان هاي ترکي دلنواز ترکي هم چنين کتاب هاي بي شمار علمي که در پنجاه سال اخير در اين زبان تأليف شده اند، فضاي آذربايجان را خواهند پر کرد و آن گاه ديگر آب رفته به جوي نخواهد برگشت.»
گذار از استثمار هويت( زباني- فرهنگي- اقليمي) آزربايجان به اداره حقوقي آزاد و دموکراتيک و ملي، الزامات و لوازم سياسي- فرهنگي و اقتصادي را مي طلبد تا، تئوري و ايده هاي ترکيت مدرن را در تجربيات تاريخي معاصر آزموده و آن ها را کاربردي گرداند؛ مساله اي که ناظر به پروسه ملت سازي و تکميل آن با دولت سازي است.
رساله حاضر که در «چيستي حاليه ترکان آزربايجان» با طرح پرسش «به چه معنا مي توان در جهان معاصر، شهروند مدرن ترک بود؟»، تأليف شده، جستاري مقدماتي را در تبيين و تشريح مؤلفه هاي ملي گرايي نوين در آزربايجان و در جمع بندي تئوريک و تاريخي- فرهنگي ترک گرايي و پژوهش هاي ترک شناختي قبلي ام، با قرائتي جديد از انديشه ها و روايتي نوين از متن هاي بنيان گذاران ترک گرايي و ترک شناسي کلاسيک، ارائه مي کند. طرفه آن که نوشتن از وضعيت اسف بار ترکان در آزبايجان، اعلام هشدار به فروپاشي هويتي و جلوگيري از آن، با تقويت شعور ملي و قرار گرفتن در پروسه بيداري ملي است. به تعبير هگل، انديشه ورزي خردمندانه، بسان جغد مينروايي است که در خرابي طبيعت بانگ برمي آورد. با دقت نظر در اين مسائل و تدوين آن در متن حاضر، نوشته، نوشتن و نويسنده در کنش، عمل و اقدام جاي مي گيرد؛ اين کنش، به معنايي که شانتال موفه از آن مراد مي کند( هيچ هويت پنهاني، ماوراي کنش وجود ندارد.)، در شرايطي اهميت و ضرورت مي يابد که هويت، زبان، فرهنگ و تاريخ ترکان آزربايجان همه جانبه مورد هجوم قرار گرفته اند. شرايطي که ميلان کوندرا آن را اين گونه نگاشته است: « ملت ها اين گونه نابود مي شوند که نخست حافظه شان را از آن ها مي دزدند، کتاب هاي شان را تباه مي کنند، دانش شان را تباه مي کنند و تاريخ شان را نيز. و بعد کسي ديگر مي آيد و کتاب هاي ديگري مي نويسد و دانش و آموزش ديگري به آن ها مي دهد و تاريخ ديگري را جعل مي کنند.»
علي اصغر حقدار
آنکارا- 15 اسفند 1396
https://t.me/turkpitik/3849
+[تلگرام]آخرين وضعيت پيشروي نيروهاي تحت حمايت ترکيه در #عفرين در قالب عمليات #شاخه_زيتون / فاصله تا مرکز عفرين به کمتر از 600 متر کاهش يافته است.
منبع: globaleventmap
YolPress.ir
@yolpress
+[تلگرام]تبليغات عليه ملت تورک و کرد نشين جلوه دادن مناطق غرب آذربايجان:
اما به عنوان مهمترين و بزرگترين هدف گروهکهاي تروريستي و خاندان سيميتقوها مي توان به اين مورد اشاره کرد، پژاک با تبليغات و ادعاهاي پوچ اکراد مهاجر بر غرب آذربايجان، اين مهاجران که تاريخي کمتر از سال در مناطق جنوبي آذربايجان غربي دارند را با بي شرمي تمام ادعاي صاحب خانگي مي کنند. اين گروهک درچارچوب روياي کردستان بزرگ، خاک هايي که تاريخ تعلق آنها به سرزمين آذربايجان را گواه مي کند ، جزئي از خاک کردستان خيالي خود مي دانند و همانطوري که قبلا اشاره شد ، P.K.Kاز سال به دنبال تاسيس استان موکريان در خاک آذربايجان بوده که با حساسيت و غيرت بالاي تورکها در دفاع از خاک مقدس خود ، اين پروژه کنار گذاشته شده است .
قيد نمودن اورميه به عنوان يکي از شهرهاي کردستان بزرگ خيالي در نقشه هايي که مرتباَ چاپ مي کنند ، مردم تورک منطقه را خشمگين کرده که اين وضعيت باعث ايجاد کشمکش و پتانسيل درگيري در منطقه بين اکثريت تورک و اقليت مهاجر را شکل ميدهد .
گؤزل اورمو
@urmuazarbayjan
+[تلگرام] اتحاد عراق و ترکيه بر عليه پکک
دولت ترکيه اعلام کرد که به توافقي با عراق درباره عمليات نظامي عليه گروه تروريستي پکک رسيده است.
متن کامل خبر را در وبسايت يولپرس بخوانيد. (کليک کنيد)
http://yolpress.ir/?p=59283
مطالب مرتبط:
تروريست هاي داعشي با تراشيدن ريش به پ.ک.ک ميپيوندند (بخوانيد)
تعيين فرصت روزه عراق براي پ.ک.ک (بخوانيد)
اين سکونت خيانتبار… (بخوانيد)
#بينالملل #خاورميانه #پ_ک_ک
يولپرس | راه آگاهي و تفکر
https://telegram.me/joinchat/BoB6XzwzCjqUZz7Hz2XnWA
+[تلگرام]آخرين نقشه از عمليات #شاخه_زيتون
ارتش #ترکيه و متحدانش اکنون تقريبا در دروازه هاي شهر عفرين هستند.
مناطق آبي رنگ تحت کنترل نيروهاي تورک است
گؤزل اورمو
@urmuazarbayjan
+[تلگرام]آخرين نقشه از عمليات #شاخه_زيتون
ارتش #ترکيه و متحدانش اکنون تقريبا در دروازه هاي شهر عفرين هستند.
مناطق آبي رنگ تحت کنترل نيروهاي تورک است
گؤزل اورمو
@urmuazarbayjan
+[تلگرام] تعيين فرصت روزه عراق براي پ.ک.ک
نماينده پارلمان عراق و رئيس حزب «جبهه ترکمانهاي عراق» ميگويد بغداد به کمک آنکارا درصدد است عناصر تروريستي «پ.ک.ک» را از خاک عراق بيرون کند.
متن کامل خبر را در وبسايت يولپرس بخوانيد. (کليک کنيد)
http://yolpress.ir/?p=59218
مطالب مرتبط:
اين سکونت خيانتبار… (بخوانيد)
استفاده پ.ک.ک از کودکان سرباز براي مقابله با ارتش ترکيه تصاوير (بخوانيد)
دموکراسي لبناني – عراقي دستاورد شهرياري براي غرب آذربايجان (بخوانيد)
#بينالملل #خاورميانه #پ_ک_ک #پژاک
يولپرس | راه آگاهي و تفکر
https://telegram.me/joinchat/BoB6XzwzCjqUZz7Hz2XnWA
+[تلگرام]ارتش ترکيه به دو کيلومتري شهر عفرين رسيده و منطقه را از لوث وجود تروريستها پاکسازي نموده است
گروه تروريستي پ.ک.ک به بهانه شکست سنگين خود در عفرين، طرفداران خود را به شورشهاي خياباني به خصوص در شهرهاي ايران فراخواند.
گفت ميشود عفرين طي چند روز آينده آزاد خواهد شد.
رجب طيب اردوغان اعلام کرده است ترکيه پس از آزادي عفرين، منبج، عينالعرب و قنديل را نيز از لوث وجود تروريستهاي تحت حمايت آمريکا پاکسازي خواهد نمود.
YolPress.ir
@yolpress
+[تلگرام]وقتي استاندار آذربايجان غربي عزت و غرور ملي ايران را در برابر مسئولين يک منطقه تجزيهطلب و از متحدين رژيم اشغالگر قدس خدشهدار ميکند!
#فوتوتيتر
YolPress.ir
@yolpress
+[تلگرام]ابلاغيه ممنوعيت جار زدن به زبان تورکي در سال 1316 در شهر #بن استان #چهارمحال کنوني که در آنزمان جزئي از استان #اصفهان بود
سندي بر اثبات آپارتايد و شونيست و نژادپرستي رژيم #پهلوي
+[تلگرام]سه وزارتخانه براي منسوخ کردن زبان تورکي قرار دولتي امضاء کرده وهنوز هم جمهوري اسلامي به آن تعهد رضا خان پايبند است
انقلاب کرديم که به عدالت اجتماعي برسيم مگرنه با رضاخان چه فرقي ميکنيد
@vatansasi